instalatii termice valcea
montare centrale valcea
instalatii de interfonie
coloane polipropilena, tevi ppr instalatii termice, montare centrale instalatii de interfonie, montare interfoane coloane polipropilena montare interfoane valcea

De ce să folosim energia solară ???
Energia uriaşă a soarelui este gratuită !!!

După cum toţi ştim rezervele energetice ale Pământului sunt limitate. Fie că este vorba de gaze, petrol, cărbune sau alţi combustibili, tot mai multe statistici arată că în viitor aceste rezerve se vor epuiza, iar preţul lor va creşte din ce în ce mai mult. Soarele ne oferă însă gratuit un potenţial energetic care se poate folosi fără limite: în numai 20 minute, Pământul primeşte de la Soare necesarul de energie al amenirii pentru un an de zile! De astfel, deoarece panourile solare transformă în căldură nu numai radiaţia solară, ci şi radiaţia difuză, chiar şi într-o zi înnorată de iarnă colectorul solar poate primi între 100 şi 300 W/mp.
 • *) Este favorabilă din punct de vedere ecologic;

 • *) Este economică. Costul suportat pentru energie se diminuează cu 50-70%;

 • *) Panourile solare sunt eficiente şi automome. Vor furniza apă caldă pe toată durata anului;


Avantajele panourilor solare:

 • **) reducerea substanţială a costurilor anuale pentru prepararea apei calde menajere şi pentru încălzire. Prinj utilizarea inteligentă a energiei solare se reduc costurile pentru producerea apei calde menajere în medie pe an cu până la 60%, iar la încălzire cu până la 30%.
 • **) necesită costuri minime de întreţinere pe toată perioada lor de viaţă (20-25 ani).
 • **) diminuarea dependenţei faţă de creşterea continuă a preţurilor la combustibili: gaz, motorină etc. prin utilizarea gratuită a energiei solare (energie regenerabilă).
 • **) utilizarea energiei solare este total nepoluantă, contribuind astfel decisiv la protejarea mediului înconjurător.
 • **) panourile solare sunt uşor de proiectat şi simplu de instalat. Noi vă oferim un sistem complet de componente şi accesorii necesare realizării unei instalaţii solare perfect adaptată specificului fiecărei cerinţe.
 • **) contribuie la sporirea valorii imobilului dumneavoastră.


 • Un model de panou solar este panoul solar nepresurizat. Este cel mai simplu model de panou destinat celor mai simple aplicaţii. Se utilizează pentru preparearea apei calde menajere în perioada martie-octombrie. Este construit din tuburi vidate individuale, tuburi ce capteaza radiatia solara si o transforma in energie termica, incalzind astfel apa din tubul interior. Pe masura ce apa se incalzeste, densitatea ei scade. Apa incalzita in tub se va ridica in rezervorul de acumulare si va fi inlocuita de un volum echivalent de apa rece. Circuitul natural se va realiza in continuare si apa din rezervor se va incalzi.

 • Un alt model de panou este panoul solar presurizat. Acest sistem solar poate fi folosit pe toată durata anului. Tuburile vidate capteaza radiatia solara si o transforma in energie termica, incalzind heatpipe-urile. Caldura este transmisa in capatul superior al hetpipe-ului, care este introdus in rezervorul de acumulare. Agentul termic din bazin se incalzeste si transfera caldura catre serpentina care se afla in interiorul sau. Apa rece intra in serpentina, preia caldura si poate fi folosita ca apa calda menajera.
 • Un alt model este cel presurizat separat, cu boiler ataşat pentru apă. Tuburile vidate capteaza radiatia solara si o transforma in energie termica, incalzind heatpipe-urile. Caldura este transmisa in capatul superior al hetpipe-ului, care incalzeste agentul termic(antigel). Agentul termic incalzit este circulat de pompa prin serpentina din interiorul rezervorului. Apa rece preia caldura de la serpentina si poate fi folosita ca apa calda menajera sau aport la incalzire.
 
despre noi    |    servicii    |    cariera    |    contact     |    harta site

Copyright © Electro Service 2010.
Importator si distribuitor interfoane si teava polipropilena ppr. Facturis.
verificari apometre valcea interfoane teava ppr